Partners van V&O Fysio Brunssum 


La Vie

La Vie

V&O Fysio locatie Bodemplein deelt het pand met de Brunssumse vestiging van verloskundigenpraktijk La Vie. V&O Fysio biedt ZwangerFit® OUTDOOR, kinder-manuele therapie en bekkenfysiotherapie aan, om de cliënten van La Vie van de benodigde zorg te voorzien.

In Balance

In Balance

V&O Fysio en In Balance zijn een multi-disciplinaire samenwerking aangegaan om de zorg naar een hoger niveau te tillen door gebruik te maken van elkaars specialisaties.

De In Balance podotherapeut is opgeleid tot biomechanische specialist. Samen brengen wij uw lichaam in balans.

BijHoen Fitness & Wellness

BijHoen Fitness & Wellness

De locatie Uranusstraat van V&O Fysio is gelegen in het karakteristieke pand van BijHoen Fitness & Wellness. Het staat dan ook buiten kijf dat beide bedrijven gebruik maken van elkaars expertise en faciliteiten ten gunste van de patiënten en sporters. Er bestaat de mogelijkheid om professioneel advies op maat te krijgen met betrekking tot sporten en klachten die een belemmering vormen tijdens of na het sporten. Dit advies is gratis voor leden van BijHoen Fitness & Wellness.

FC Hoensbroek

FC Hoensbroek

V&O Fysio is trotse clubsponsor en shirtsponsor van de allerkleinste spelers, oftewel de Mini's.

Atletiekvereniging STAP Brunssum

Atletiekvereniging STAP Brunssum

De Staploop is het jaarlijks hardloopevenement van atletiekvereniging STAP Brunssum op de Brunssumerheide. Dit prachtige natuurgebied ligt ingeklemd in de driehoek Heerlen, Brunssum en Landgraaf. Je kunt er eindeloos over onverharde paden zwerven, terwijl de flinke heuvels een geweldige uitdaging vormen. Vooral de 138 meter hoge Heksenberg is een ware kuitenbijter, eveneens onderdeel van dit prachtige parcours.

LTC Brunssum

LTC Brunssum

Als clubsponsor van LTC Brunssum steunt V&O Fysio de locale tennissport.

Parelloop

Parelloop

De Parelloop is een jaarlijks hardloopevenement in Brunssum waar duizenden hardlopers aan deelnemen. V&O Fysio begeleidt beginnende en gevorderde hardlopers in de aanloop naar de Parelloop. V&O Fysio helpt hardlopers hun persoonlijke grenzen te verleggen en doelen te bereiken.