Partners van V&O Fysio Brunssum Hoensbroek

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met diverse collega's uit de zorg, instanties, sportevenementen en verenigingen. 


Bekkenfysio Parkstad - Zuyderland - Maastricht UMC+ 

Om het aanbod van de zorg te vergroten, zijn V&O Fysio Brunssum Hoensbroek en Bekkenfysio Parkstad een duurzaam samenwerkingsverband aangegaan. Ciel Aghina van Bekkenfysio Parkstad onderhoudt nauwe contacten met specialisten van Zuyderland (voorheen Atrium Medisch Centrum Parkstad en Orbis Medisch en Zorgconcern) en het Maastricht UMC+ (AZM en Universiteit Maastricht). Op de locatie Treebeek kunt u wekelijks terecht voor bekkenfysiotherapie. 

Voor meer informatie over Bekkenfysio Parkstad klik hier

Parelloop

De  Parelloop is een jaarlijks hardloopevenement in Brunssum waar duizenden hardlopers aan deelnemen. V&O Fysio begeleidt beginnende en gevorderde hardlopers in de aanloop naar de Parelloop. V&O Fysio helpt hardlopers hun persoonlijke grenzen te verleggen en doelen te bereiken. 

Voor meer informatie over Parelloop Brunssum  klik hier

Atletiekvereniging STAP Brunssum - Staploop Brunssumerheide


De  Staploop is het jaarlijks hardloopevenement van atletiekvereniging STAP Brunssum op de Brunssumerheide. Dit prachtige natuurgebied ligt ingeklemd in de driehoek Heerlen, Brunssum en Landgraaf. Je kunt er eindeloos over onverharde paden zwerven, terwijl de flinke heuvels een geweldige uitdaging vormen. Vooral de 138 meter hoge Heksenberg is een ware kuitenbijter, eveneens onderdeel van dit prachtige parcours.

Voor meer informatie over STAPloop Brunssum klik hier

FC Hoensbroek

V&O Fysio is trotse shirtsponsor van de allerkleinste spelers, oftewel de Mini's.

Voor meer informatie over FC Hoensbroek klik hier

Verloskundigenpraktijk La Vie

 

V&O Fysio locatie Bodemplein deelt het pand met de Brunssumse vestiging  van verloskundigenpraktijk La Vie. V&O Fysio biedt ZwangerFit®, zwangerschapsmassage en bekkenfysiotherapie aan, om de cliënten van La Vie van de benodigde zorg te voorzien. 

Voor meer informatie over La Vie klik hier

LTC Brunssum

Als clubsponsor van LTC Brunssum steunt V&O Fysio de locale tennissport.

Voor meer informatie over LTC Brunssum klik hier

BijHoen Fitness & Wellness


De  locatie Uranusstraat van V&O Fysio is gelegen in het karakteristieke pand van BijHoen Fitness & Wellness. 

Het staat dan ook buiten kijf dat beide bedrijven gebruik maken van elkaars expertise en faciliteiten ten gunste van de patiënten en sporters. 

Er bestaat de mogelijkheid om professioneel advies op maat te krijgen met betrekking tot sporten en klachten die een belemmering vormen tijdens of na het sporten. Dit advies is gratis voor leden van BijHoen Fitness & Wellness. 

Voor meer informatie over BijHoen Fitness & Wellness klik hier