Welkom bij V&O Fysio 

V&O Fysio opent weer haar deuren

Onze beroepsvereniging (het KNGF) heeft in samenspraak met het RIVM en de Rijksoverheid nieuwe richtlijnen opgesteld. Als we ons met z’n allen houden aan de onderstaande voorzorgsmaatregelen, kunnen we u weer op een veilige en verantwoorde manier behandelen.


Hygiëneregels binnen de praktijk:

·       U bent verplicht om een badhanddoek en eventueel persoonlijke beschermingsmiddelen mee te nemen.

·       Kom alleen (zonder kinderen) naar de praktijk, of indien noodzakelijk met max 1 begeleider.

·       Desinfecteer uw handen direct bij binnenkomst in de praktijk.

·       Hanteer anderhalve meter afstand van alle aanwezige personen.

·       Zorg dat u maximaal 5 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig bent.

·       Verlaat het pand direct of zo spoedig mogelijk na afloop van de behandeling.

·       Neem indien nodig uw eigen drinken mee.

·       Minimaliseer het toiletgebruik.

·       Uw fysiotherapeut werkt met persoonlijke beschermingsmiddelen.

·       Na afloop van iedere behandeling worden de behandelbank, eventuele apparatuur, bureau, deurklinken etc. gereinigd.

·       Houd rekening met elkaar en volg de aanwijzingen van het aanwezige personeel op.

Wilt u een afspraak maken of heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, neem dan gerust contact met ons op middels 045 – 525 52 56 of info@venofysio.nl. 

Wij danken u vriendelijk voor uw begrip en rekenen op uw medewerking. Graag tot ziens! 

Wat kunnen we voor u betekenen?

V&O Fysio is een gespecialiseerde praktijk met Mastergeschoolde fysiotherapeuten. Als fysiotherapie praktijk hebben wij de visie om te streven naar zorg op maat. Dit leveren wij met een team therapeuten met verschillende specialisaties, ervaring en persoonlijke aanpak. Met deze visie trachten wij uw hulpvraag zo goed als mogelijk te behandelen middels gerichte één op één zorg.

U kunt terecht voor aantoonbaar goede zorg in de wijk waarbij u als cliënt centraal staat. U wordt behandeld aan huis of op een locatie in uw buurt. V&O Fysio is gevestigd in Brunssum-Treebeek en Brunssum-Haansberg.

Bij V&O Fysio gaat alle aandacht uit naar het verlenen van de best mogelijke zorg. Wij hechten daarom veel waarde aan de ervaringen van onze patiënten. De praktijk wordt beoordeeld met een 8,9; een fantastisch cijfer waar we uiteraard erg trots op zijn.

Bij V&O Fysio heeft u geen verwijzing nodig om te starten met fysiotherapie. U kunt op eigen initiatief, zonder tussenkomst van huisarts of specialist, telefonisch een afspraak maken. Graag tot ziens!

V&O Fysio en uw zorgverzekeraar:

V&O Fysio heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract afgesloten. Op de websites van de zorgverzekeraars vindt u V&O Fysio onder de naam Maatschap Fysiotherapie Oostdijk Ververgaert. 

Wilt u weten of uw zorgverzekering in 2020 een contract heeft met V&O Fysio? We helpen u graag met een handig overzicht. Klik hier voor het overzicht van alle zorgverzekeraars.

Wilt u weten hoe het zit met uw eigen risico? Bekijk hier de meest gestelde vragen.


V&O Fysio is aangesloten bij:

 


Download Privacy Beleid
Privacy Beleid.pdf (102.71KB)
Download Privacy Beleid
Privacy Beleid.pdf (102.71KB)