Welkom bij V&O Fysio 

V&O Fysio is een gespecialiseerde praktijk met Mastergeschoolde fysiotherapeuten. Als praktijk hebben wij de visie om te streven naar zorg op maat. Dit leveren wij met een team therapeuten met verschillende specialisaties, ervaring en persoonlijke aanpak. Met deze visie trachten wij uw hulpvraag zo goed als mogelijk te behandelen middels oplossingsgerichte één op één zorg.

U kunt terecht voor aantoonbaar goede zorg in de wijk waarbij u als cliënt centraal staat. U wordt behandeld aan huis of op een locatie in uw buurt. V&O Fysio is gevestigd in Brunssum-Treebeek, Brunssum-Haansberg en in Hoensbroek (Lotbroek). 

Bij V&O Fysio gaat alle aandacht uit naar het verlenen van de best mogelijke zorg. Wij hechten daarom veel waarde aan de ervaringen van onze patiënten. De praktijk wordt beoordeeld met een 8,9; een fantastisch cijfer waar we uiteraard erg trots op zijn.

Wees welkom. Bij V&O Fysio heeft u geen verwijzing nodig om te starten met fysiotherapie. U kunt op eigen initiatief, zonder tussenkomst van huisarts of specialist, telefonisch een afspraak maken.

Algemeen nummer 045-5255256 

Wat kunnen we voor u betekenen? Graag tot ziens!


V&O Fysio heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract afgesloten. Op de websites van de zorgverzekeraars vindt u V&O Fysio onder de naam Maatschap Fysiotherapie Oostdijk Ververgaert

Wilt u weten of uw zorgverzekering in 2019 een contract heeft met V&O Fysio? We helpen u graag met een handig overzicht. Klik hier voor het overzicht van alle zorgverzekeraars.

Wilt u weten hoe het zit met uw eigen risico? Bekijk hier de meest gestelde vragen.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan ons.

NIEUW bij V&O Fysio 

Bewegen in de buitenlucht tijdens je zwangerschap onder begeleiding van een fysiotherapeut. Klik hier voor meer informatieU kunt bij ons terecht voor een breed scala aan behandelingen: 

Fysiotherapie  

Manuele therapie 

Kinder-manuele therapie 

Bekkenfysiotherapie

ZwangerFit® OUTDOOR Brunssum

Geriatrie fysiotherapie

Dry Needling

Oedeemtherapie

Deep Oscillation

Mimetherapie

Oncologie fysiotherapie

COPD beweeggroepen

FysioFitness

Claudicatiotherapie

Parkinsonzorg 

Rugrevalidatie

Ondersteuning bij (sport)evenementen 

 V&O Fysio is aangesloten bij:

 

 


Download Privacy Beleid
Privacy Beleid.pdf (102.71KB)
Download Privacy Beleid
Privacy Beleid.pdf (102.71KB)