Door - Actieve training en coaching voor vrouwen in de overgang  


Hi, ik ben Door

Hi, ik ben Door

Ik ben 51 en volgens mij...ben ik in de overgang.

Natuurlijk wil er alles aan doen om hier zo relaxt en fit mogelijk door te komen. Ik denk dat bewegen daarbij hoort, net als het aanpassen van mijn eetpatroon. Maar hoe en wat dan? En waar kan ik iets leren over slaap en andere zaken die nu echt even een uitdaging zijn geworden? Het lijkt me fijn om al die informatie te krijgen en ook om nieuwe contacten op te doen. Maar dan zonder dat het zo'n mutsenclub wordt, snap je?

Dus ben jij, net als ik, ook op zoek naar de beste, leukste en meest complete begeleiding tijdens de overgang én daarna?

Loop dan gewoon met me mee!

In de overgang? Ja? Gefeliciteerd!

In de overgang? Ja? Gefeliciteerd!

Oké. Een uitdagende levensfase, zeker. Maar je kunt er maar beter wél in komen dan niet, toch?

Goed dat je aan de slag wilt om op een gezonde manier zelf met zo min mogelijk klachten deze fase van je leven door te komen. Onze enthousiaste en deskundige Door-Fysio helpt je daar heel graag bij.

Door Fysieke trainingen

Door Fysieke trainingen

Door trainingen zijn gericht op het optimaliseren van je kracht, je lenigheid, je conditie en je balans. De hormonale veranderingen die aan de gang zijn, kunnen namelijk leiden tot uitdagingen op deze gebieden.

Je traint 1x per week buiten op je eigen niveau met specifieke aandachtspunten.

Door Coaching

Door Coaching

Vanaf de aanschaf van je programma heb je toegang tot het helder geschreven e-book.

Je krijgt toegang tot wetenschappelijk bewezen tips en informatie als achtergrond bij je training.

Aan de hand van 6 thema's lees je alles wat belangrijk is om te weten rond de overgang. Als je geleerd hebt hoe deze processen in elkaar steken, kun je er zelf mee aan de slag. Elke week heeft een eigen thema.

'Ik wil minder moeite met bewegen en minder klachten ervaren naar aanleiding van de overgang.'''

Voor wie: Voor vrouwen in de overgang.

Startmomenten: 12-01-2024, 30-02-2024, 12-04-2024

Locatie: We starten vanuit V&O Fysio in Treebeek, Uranusstraat 17. De trainingen vinden o.a. plaats in het Emmapark. Bij slecht weer trainen we binnen bij V&O Fysio.

Lestijden: Vrijdag 10:00 - 12:00 en/of 16:00 - 18:00

Cursusduur: 1x per week gedurende 6 weken

Door-Fysio: Het Door-programma vindt plaatst onder leiding van Fidesca Oostdijk.

Aanmelden: Voor meer informatie of aanmelding, kun je telefonisch contact opnemen via 045-525 52 56 of mailen naar info@venofysio.nl

Intake: Omwille van veiligheid en effectiviteit vinden we het belangrijk om vooraf - aan de hand van een online intake formulier - een korte telefonische intake te doen.


Door is een initiatief van de Women's Health Academy. De Women's Health Academy leidt professionals binnen hun eigen vakgebied op tot superspecialisten in vrouwspecifieke zorg en training.